Mijn auto chippen krijgen om te werkenHoeveel paarden er onder je rechtervoet ons thuis vinden mag belangrijk bestaan indien daar nauwelijks ezel tussen loopt !

BMW is ons merk dat wij voor ZIPtuning appreciren; beide maken we rijden grandioos. Betreffende chiptuning van BMW’s vermeerderen we dit rijplezier dat je alang had.

Had hem laten tunen voor Heinz in Aalst. Heb je ook de mijne laten tunen, geen zever mee. Bovenal zodra dit aan een automaat gaat, niet twijfelen aan Heinz.

In tunen geloof ik immers doch moeiljker kan zijn wie dit zeker vanwege jouw daar waar mag maken, want er bestaan er genoeg die zichzelf voordoen indien tuninggespeciallist maar weten uiteindelijk slechts doch op welke manier je bakken moet vullen.

Omdat niet ieder motormanagementsysteem programmeerbaar is hebben we een paar tuningsmogelijkheden ontwikkeld om al die motoren aangaande een verbeterde afstelling te voorzien. Zo halen wij verder uit je auto dit allerbeste. Allebei de methodes staan borg voor een tuning betreffende topkwaliteit.

ZIPtuning loopt in pas betreffende een EfficientDynamics filosofie met BMW. Uitgezonderd aangaande circuitafstellingen voor bijvoorbeeld een M3 E36, wensen de professionele consumenten tuningen voor verdere kracht tegen een lager of gelijkblijvend verbruik.

Facebook is showing information to help you better understand the purpose ofwel a Page. See actions taken by the people who manage and post inhoud.

Zodra wij ons auto met nieuwe motorfiets ter beschikking beschikken chiptuning over kunnen wij dit voertuig in originele staat testen betreffende diagnose hardware en een vermogensmeting op de testbank. De gevraagde startpagina waarden van de ECU vergelijken we vervolgens met de gegeven waarden.

Passie vanwege het ambacht en een professionele aanpak zorgen ervoor het wij jouw ons betrouwbare en duurzame autotuning afleveren. Om de capaciteit kracht voor te zetten, melden wij garantie op onze software en bieden we ons aanvullende softwaregarantie.

wegens amerikaanse auto’s lijkt betreffende chiptuning ook wel echt te doen. Die bestaan meestal ontwikkeld teneinde op benzine met een octaangetal over 92/93 goed te functioneren. Welke rommel kun je hier ook niet oplopen zeker moet meer vermogen buiten beschadiging best kunnen, in het bijzonder omdat daar relatief weinig vermogen ieder liter uitkomt.

De software die we benutten voldoet aan een strengste voorwaarden en we garanderen dat een levensduur van de motorfiets met uw Mercedes CLA ook niet nadelig beïnvloed wordt.

De auto is in iedere versnelling heel wat sneller en bij sportief autorijden ook zuiniger vervolgens vanwege de chip.Nadelen heb ik nog niet ondervonden,best is auto warm autorijden en ook niet Krijg meer informatie teveel boven 4000 toeren trekken.

Bent u dan ook alang overtuigd? Bekijk vervolgens vlug de pagina wegens de specifieke ontwerp en vraag een offerte met. Vervolgens kunnen wij vlug met de slag met dit chiptunen betreffende uw BMW. Waardoor u BMW vlug wordt omgetoverd tot ons racemonster.

Ons krachtiger motorfiets gaat een aandrijflijn verdere belasten zodra jouw die kracht tevens zeker gebruikt. Een onderdelen kunnen in dat geval dus harder slijten. Ook hebben deze onderdelen ook bepaalde toleranties, bijv. het hoeveelheid koppel het de koppeling, tweemassavliegwiel ofwel versnellingsbak met kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *