De anderen helpen de voordelen van chiptuning realiserenheb alleen alsnog wel adres van evenement dat heel wat verdere vermogen kan chippen doch vervolgens moet je wederom gaan truken bij APK ivm betreffende roet. Chippen bij onbetrouwbaar beurs nooit doen! Mijn ervaring (>200.000km) chippen bij Chipmeister, ga je voor mijn eerstvolgende BMW 530D regelrecht wederom verrichten.

Naast chiptuning via kenveldoptimalisatie bestaan ook de gelegenheid teneinde de ECU “voor een gek te behouden” met ons zgn. “Powerbox”. Die powerbox is tussen een zenders en de ECU aangebracht, en geeft op die methode verschillende informatie naar dit motormanagement via vervolgens de zenders alleen melden.

Vanwege marketingredenen wordt in een model auto aldoor frequenter gelijke motor met verscheidene vermogens afgeleverd en is slechts dit motormanagement anders. OEM-tuning noemen we het. Als voorbeeld geef je op deze plaats de Volvo twee.4D 5-cilinderdiesel betreffende 163pk en 340Nm. Die kan zijn identiek met de D5 met 185pk en 400Nm, maar “gedowntuned” tot een lager vermogen en daarom betrouwbaar te tunen naar bestaan “oorspronkelijke” vermogen.

Heb mijn vorrige auto, Golf IV TDI 100 PK bij bestelling laten chippen via ABT (via VAG) en van de allereerste kilometer omvangrijke schik gehad. Ik kon alles bijsloffen op een snelweg tussen de 100 en 170 KM/h onwijs veel koppel.

Je heb alleen een A6 twee.7TDI Quattro 2005, die heb ik laten tunen bij waardoor hij over 180pk tot 220pk zou zijn gegaan. Hij is idd. wel snellen. Enkel vindt ik dat ie wat abrupter schakeld (automaat) daan voor dit tunen. Erger is dat wanneer je met een caravan rij hij af en toe de power eraf gooit en dit gloeispraaltje gaat knipperen.

Een belangrijkste aanleiding die op deze plaats voor aangevoerd wordt kan zijn dat fabrikanten met genoegen aan een conservatieve kant blijven om doch ruime marges te houden (een auto moet ook in extreem weer mogen presteren), maar vooral daar de brandstof in verschillende segmenten betreffende een aardbol (bijvoorbeeld Oost-Europa) betreffende startpagina mindere kwaliteit is, en ons gechip-tunede auto dit dan wellicht moeilijk krijgt.

De garantie van de chiptuner zelf is veelal een garantie op de software, maar het is juist een hardware die beschermd moet worden. Met zo’n garantie heb je in een praktijk zeker tevens bar weinig.

Het motormanagement kun jouw gadeslaan wanneer de spil met een motorfiets. Zo geraken een turbodruk, de gaspedaalstand en dit ontstekingstijdstip dagelijks aan een hand verschillende waarden.

De software die we gebruiken voldoet aan een strengste eisen en we garanderen het een levensduur aangaande een motor aangaande de Mercedes niet nadelig beïnvloed wordt.

Dat betekent verbeterde waarden voor prestaties, koppel, emissies en brandstofverbruik onder al die denkbare rijomstandigheden wegens de voertuig. Deze technologieen is compatibel betreffende deeltjesfilters en natuurlijk TÜV gekeurd. En ons voertuiggarantie is reeds inbegrepen, buiten extra kosten.

Met chiptuning haal je marge weg welke een constructeur hanteert teneinde te zorgen het tussen alle (extreme) omstandigheid ons motorfiets afdoend presteert en een lange levensduur haalt. De fabrikant houdt marge voor verschrikkelijke kwaliteit brandstof, extreme Krijg meer informatie temperaturen, slecht onderhoud en in het bijzonder het misbruik/toepassen betreffende een bestuurder (wel/ook niet warm motor rijden en veel ofwel juist gering belasting (langdurig vollast etc.). Combineer je het met tuning, dan mag jouw eerder moeilijkheden verwachten.

En dat zonder een toename betreffende dit brandstof toepassen. Sterker alsnog het zorgt voor een afname van het brandstofverbruik door onder overige efficiëntere ontbranding en luchttoevoer.

Er zijn talloze autobezitters die hun auto beschikken over laten tunen en daar jaren probleemloos mee rondrijden. Daar zijn echter ook negatieve aspecten met chiptuning en die worden niet altijd genoemd door de chiptuningbedrijven.

Mercedes-Benz staat bekend teneinde Duitse hoogwaardige kwaliteit. De Mercedes motoren bestaan uit zichzelf al chiptuning mercedes duurzaam en een meeste motoren bestaan hiermee erg echt te chippen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *