Top chiptuning nederland Geheimenheb zelf nog wel adres van beurs dat veel verdere vermogen kan chippen doch dan moet je wederom kunnen truken bij APK ivm met roet. Chippen voor onbetrouwbaar beurs nooit doen! Mijn ervaring (>200.000km) chippen voor Chipmeister, ga ik voor mijn volgende BMW 530D regelrecht weer verrichten.

Na het testen gaat ons team aan de slag en stellen wij de motor opnieuw af. Betreffende diagnose hardware kalibreren wij de aanpassingen, zodat we een prima verhouding van lucht/brandstofmengsel garanderen. Voor benzinemotoren communiceren we dit wordt ook wel aangaande de ‘Lambda’

Hieronder ogen een chiptuners welke bekend staan om hun specialisme, dus de bedrijven welke zich richten op chiptuning over één automerk of concern, ofwel vertrouwd ogen teneinde hun kennis met ons bepaald merk, en in Nederland leverbaar bestaan, alang dan niet via de dealer.

Gaarne leggen wij jouw uit hetgeen we precies doen teneinde jouw betreffende een gelukkig gevoel de straat op te sturen. Ernaast mag jouw op deze plaats meer lezen aan het. Hetgeen de missie is en hetgeen daar zo bijzonder is aan ZIPtuning.

voor 70000 KM een turbo opgeblazen hetgeen resulteerde in een ongeloofelijke rookontwikkeling en 3 liter olie door een uitlaat tot buiten (nieuwe turbo, uitlaat aangaande voor naar achteren en nieuwe catalisator, lang leve een lease auto).

Via uw BMW over ons chiptuning te voorzien krijgt de auto verdere power, trekkracht en rijcomfort. Daarenboven is daar dikwijls ons brandstofbesparing te uitvoeren. Sinds 2004 bestaan we gespecialiseerd in dit op ons betrouwbare manier optimaliseren over het motormanagement software van de BMW, om een prestaties te herstellen.

For PD models, the engine code consists ofwel 3 characters, while for CR there are 4 characters. You can find your vehicle’s engine code in the specification sheet in your diensten booklet or on the data sticker in your engine bay. Using engine images for CR and PD:

Auto laten tunen op maat! Bevalt enorm juist gasten begrijpen waar ze over babbelen en bestaan gewon juist in hun vak!

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de Hele artikel programmatuur kunnen je auto tevens beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door beleven chiptuners op ons testbank.

In Meer informatie onze shop bezit u dan ook de selectie: U kan uw op mat gemaakte chiptuning aanschaffen via vooruitbetaling, PayPal, contante betaling of kredietkaart. Uw online-verzending aangaande de tuning box is afgeleverd in minder dan 5 werkdagen en is altijd voor niets in Duitsland en Oostenrijk.

Wilt u ook ons mercedes betreffende verdere vermogen en tegelijk plezier hebben met brandstofbesparing? Neem vervolgens contact met het op via het contactformulier, dan informeren wij u dan ook gaarne aan hetgeen wij wegens u dan ook kunnen betekenen op dit gebied met mercedes chiptuning. U bent verder welkom vanwege chiptuning over verschillende auto’s en voertuigen uit een agrarische sector.

In enkele gevallen dien er ons speciale aansluiting worden gesoldeerd om een software moet je zien uit te bekijken. Na een aanpassing wordt de software tevens alweer via deze poort in een ECU weggeschreven. Jouw zal snappen het het verdere werk vergt en foutgevoeliger is.

Zo nodig vervaardigen we een testrit waarin wij de motorloop onderzoeken. Vervolgens lezen wij de software uit een ECU aangaande je auto en behoren wij dit op maat met. Dit doen we met de hand over een door het ontwikkelde programmering.

Het grootste voordeel van het chip tunen betreffende ons auto is een prestatieverbetering welke bij auto's met ons turbomotor kan oplopen tot ruim 40% en voor auto's zonder turbo 9%. De stijging betreffende het vermogen betreffende de auto kan zijn te zien in het sneller optrekken en een hogere topsnelheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *